Philip Freriks en Maarten van Rossem in De Slimste Mens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Philip Freriks en Maarten van Rossem in De Slimste Mens

Maarten van Rossem onthult bijzondere verslaving

|
|

Laatste update:

Maarten van Rossem is iedere avond te zien in De Slimste Mens. Maar of dat nu zo gezond is voor het uitgesproken jurylid?

Onlangs is alweer het achttiende seizoen van De Slimste Mens van start gegaan. En natuurlijk zou het feest niet compleet zijn zonder Philip Freriks en Maarten van Rossem. Vanavond was dit dynamische duo te gast bij RTL Boulevard om te praten over het succes van de dagelijkse kennisquiz. En daaruit bleek dat het aangenaam nukkige jurylid er een opvallende verslaving op nahoudt.

Kaasbolletjes

Maarten van Rossem is namelijk nogal verzot op… kaasbolletjes! “Ik moet zeggen dat opreden in De Slimste Mens een uniek excuus is om na afloop een enorme hoeveelheid kaasbolletjes te eten”, erkent de historicus. “U begrijpt dat ik daar thuis geen toestemming voor krijg.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

‘Heel slecht’

Philip Freriks maakt zich echter wel eens zorgen over de culinaire uitspattingen van zijn collega. “Hij vreet ook meteen heel pakje leeg. Dat is heel slecht voor hem”, verklapt presentator van De Slimste Mens. Nou ja, zolang zijn snackgewoontes niet in de weg staan van zijn droogkomische observaties, hoor je ons niet klagen.

Lees ook: De 11 leukste uitspraken van Maarten van Rossem.

Lees verder