Maak je klaar voor home make-overs: House Rules is terug!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maak je klaar voor home make-overs: House Rules is terug!

Maak je klaar voor home make-overs: House Rules is terug!

|
|

Laatste update:

Daphne Bunskoek presenteert een nieuwe reeks van House Rules: Stellen verbouwen ons huis! Vijf koppels verbouwen elkaars huis rigoureus aan de hand van vooraf opgestelde ‘huisregels’ en strijden zo om de hoofdprijs: twee jaar hypotheekvrij leven.

De huisregels

In House Rulesverbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit: hun koophuis. De huizen worden van top tot teen onder handen genomen. Het enige waaraan de verbouwers zich moeten houden zijn ‘huisregels’ die de eigenaren achterlaten. Dit zijn do’s en don’ts, zoals bepaalde materialen of stijlen, die wel of juist niet terug mogen komen in hun woning. Vorig jaar keken bijna een half miljoen mensen naar de live finale van het eerste seizoen. 

Strikt, maar rechtvaardig

Het is aan de koppels om deze regels zo goed mogelijk te interpreteren en in korte tijd verschillende ruimtes in het huis een complete make-over te geven. Dit doen ze onder het toeziend oog van juryleden Odette Simons (Styliste, Art Director, Creative Director) en Erik Gutter (Interior Designer).

Daphne: “Een monsterklus”

Presentatrice Daphne Bunskoek heeft er heel veel zin in. "Ik dring al jarenlang mijn vrienden, gevraagd en ongevraagd, mijn interieuradvies op, dus ik heb veel zin in House Rules. Ik ben benieuwd hoe de stellen deze monsterklus gaan aanpakken." 

Het succesvolle realityprogramma House Rules zie je vanaf woensdag 5 oktober om 20:30 bij Net5.

Lees verder