Luke Cage 2: welke artiesten zien we in Harlem’s Delight?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Luke Cage 2: welke artiesten zien we in Harlem’s Delight?

Luke Cage 2: welke artiesten zien we in Harlem’s Delight?

|
|

Laatste update:

Naast actie, spanning en spektakel bracht de Netflix/Marvel-serie Luke Cage óók heel wat geweldige muziek! In het tweede seizoen trekt de nachtclub Harlem’s Paradise wéér een blik prominente artiesten open.

In het eerste seizoen wisten o.a. Raphael Saadiq, Faith Evans en The Delfonics de weg te vinden naar Harlem’s Paradise. Daarnaast kwamen rappers als Method Man voorbij, en was elke aflevering vernoemd naar een Gang Starr-track. In de tweede serie gaan de odes aan de zwarte muziek lekker verder!

All-Stars

Luke Cage 2 bevat optredens van onder meer Rakim, Ghostface Killah van de Wu-Tang Clan en Gary Clark Jr. Verder zien (en horen!) we KRS-One, wederom Faith Evans, Jadakiss en Stephen Marley. De soundtrack wordt - net als in het eerste seizoen - verzorgd door Adrian Younge en Ali Shaheed Muhammad van A Tribe Called Quest.

In het tweede seizoen Luke Cage lijkt er een gouden periode aan te breken in Harlem. Luke Cage slaat criminelen simpelweg tot moes, waardoor de wijk zienderogen opknapt. Cage is enorm populair, maar dit trekt ook nieuwe vijanden aan die de glimlach van zijn gezicht willen beuken.

IJzeren vuist

De crimineel Bushmaster is Luke Cage helemaal zat, en tuigt hem met gemak af! De nieuwe schurk (Mustafa Shaki) onderging in de comics een vergelijkbaar experiment als Luke Cage zelf, maar nóg extremer. Cage moet alles op alles zetten om Harlem (en zijn reputatie!) te redden. Waarschijnlijk krijgt Luke hulp van collegaheld Iron Fist (Finn Jones), die hem leert om zijn innerlijke power te gebruiken.

In de recente trailer zagen we verder detective Misty Knight (Simone Missick) schurken afranselen met een robotarm, kwam de sneaky Shades (Theo Rossi) voorbij én de wannabe-gangster Mariah Dillard (Alfre Woodard). Een nieuwe toevoeging aan de cast is Gabrielle Dennis (Rosewood, Blue Mountain State) als de superschurk Nightshade.

Het tweede seizoen Luke Cage verschijnt op 22 juni op Netflix.

Lees verder