Scar The Lion King 2019

Veronica Superguide logo
Scar The Lion King 2019

Luisteraars boos op Mattie en Marieke na spoilen The Lion King

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

De live-action remake van The Lion King (1994) draait nu in de bioscoop en Mattie en Marieke gaven dikke spoilers weg vanochtend op de radio. Hun luisteraars waren not amused en een golf van kritiek was het gevolg. Het ging zelfs zover dat het radioduo excuses aanbood omdat ze The Lion King hadden gespoiled. Wow…

Mattie en Marieke waren aanwezig op de premiere van de nieuwe Disney remake. Ze waren zo onder de indruk van The Lion King, dat ze allerlei scènes tot in details bespraken. Te veel volgens luisteraars. We hebben niet meer zo'n dikke Lion King-faal gezien sinds Olcay Gulsen naar Londen vloog voor Jan Lul.

Spoiler Alert!

Velen van hen hebben de film nog niet gezien en wisten daarom niet dat de hyena’s ook in de film zitten (en verschillende trailers die al maanden online staan). Mattie en Marieke verklapten dat en toen was het gedaan.

Mattie en Marieke

"Nooit gedacht dat ik hiervoor mijn excuses moest aanbieden op nationale radio", sloot Marieke een gesprek met een boze Lion King-fan af. Die mocht in de ochtendshow uitleggen waarom de spoilers niet konden.

De echte reden om naar de Lion King remake te gaan

Volgens hem kent iedereen het verhaal van The Lion King wel, maar gaan mensen juist naar de bioscoop toe om te zien welke scènes er in de remake zitten en welke niet.

Dus waar gaat The Lion King nou over?

Disney’s The Lion King draait nu in de bioscoop. Uit angst voor spoilers geven we verder geen informatie over het plot van de film… behalve dat de hyena’s weer terug zijn. Btw is het een spoiler om te linken naar de nieuwe Lion King clip van Beyonce

Lees verder