Eva Jinek

Veronica Superguide logo
Eva Jinek

Hoe leuk: LuckyTV wordt de vaste afsluiter van Jinek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wie de geniale filmpjes van LuckyTV na de stop van De Wereld Draait Door al miste, heeft geluk. Vanaf aanstaande maandag worden ze namelijk vaste prik in Jinek (en later ook in Beau).

Sander van de Pavert was van 2005 tot de stop van het programma een vaste waarde van De Wereld Draait Door. In zijn filmpjes die gebaseerd waren op actuele gebeurtenissen als Prinsjesdag of Koningsdag gaf hij met zijn eigen stem een hele andere wending aan dat wat je normaal ziet. Vooral ons koningspaar moest het vaak ontgelden, zoals ook in de onderstaande video.

We geven een Godfather of Harlem-weekend weg!

    Jinek

    Helaas kwam er met het stoppen van DWDD ook een einde aan zijn platform, maar Sander liet direct weten wel open te staan voor een nieuwe show. En daar heeft RTL goed naar geluisterd! Vanaf aanstaande maandag wordt LuckyTV namelijk de vaste afsluiter van Jinek en later ook van Beau. Donderdagavond schuift Sander aan bij Eva Jinek om te praten over deze nieuwe en veelbelovende samenwerking. We zijn benieuwd of dit misschien de manier is om de teleurstellende kijkcijfers wat omhoog te krikken.

    Jinek is vanavond om 22:00 uur te zien op RTL4.

    Lees verder