Lucifer acteurs

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lucifer acteurs

Lucifer seizoen 6 trailer belooft een helse finale

|
|

Laatste update:

Lucifer begint vanaf 10 september zijn afscheidstoernee op Netflix, want dan start het zesde en laatste seizoen van de serie. In de nieuwe trailer van Lucifer zien we dat Tom Ellis en zijn collega's duivels veel plezier lijken te hebben. De serie gaat letterlijk naar de hel!

Zonder al te veel te spoilen (wat de trailer wel doet, dus je bent gewaarschuwd), eindigde Lucifer seizoen 5 weer met een krankzinnige cliffhanger. Lees hier trouwens wat wij van dat seizoen precies vonden. De trailer voor Lucifer seizoen 6 laat vooral zien dat de makers alle registers opentrekken voor de laatste 10 afleveringen.

Hongerig naar meer Lucifer?

Je moet nog even wachten want Lucifer seizoen 6 start 10 september op Netflix. In de tussentijd kun je nog lekker door genieten met onze lijst van de real-life liefjes van de Lucifer-acteurs. Sommige duivels lijken in het echte leven toch met engeltjes om te gaan! Als je trouwens de eerdere seizoenen wil terugkijken voor seizoen 6 start, dit zijn volgens ons de beste Lucifer-afleveringen. En we hebben zelfs wat andere series op een rij gezet, voor als je klaar bent met Tom Ellis (kunnen we niet voorstellen, maar vooruit hier is de link)

Er komt ook nog veel ander lekkers uit op Netflix in augustus. Bekijk hier alle grote releases van Netflix in augustus.

Lucifer seizoen 6 start 10 september op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder