Lucifer Tom Ellis Netflix

Veronica Superguide logo
Lucifer Tom Ellis Netflix

Het aftellen is begonnen! Lucifer seizoen 4 heeft releasedatum

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De duivel is gelukkig nog lang niet uitgespeeld op aarde! Netflix heeft middels een teaser laten weten dat het vierde seizoen van Lucifer vanaf 8 mei op de streamingdienst te zien is. Deze releasedatum werd - geheel toepasselijk - precies 666 uur voor de première de wereld in geslingerd.

De eerste vrouw op aarde

Seizoen vier van Lucifer gaat verder waar seizoen drie eindigde. In de cliffhanger onthulde Lucifer aan zijn vriendin rechercheur Chloe Decker dat hij de duivel in hoogsteigen persoon is. In het nieuwe seizoen moet hij dealen met de gevolgen van deze onthulling. Ook krijgt hij te maken met een oude bekende… Niemand minder dan de eerste vrouw op aarde: Eva! In onderstaande teaser lijkt de duivel daar echter nog niet zo heel erg mee te zitten…

#SaveLucifer

Vorig weekend lieten we jullie al een korte teaser van Lucifer seizoen 4 zien. Daarin liet de cast weten zich helemaal thuis te voelen op Netflix, hun nieuwe thuishaven. Het had namelijk niet veel gescheeld of Lucifer was geheel van de buis verdwenen. Gelukkig kent de serie een schare trouwe fans, die een heuse #SaveLucifer-campagne startten! Wij gaan ervan uit dat zij 8 mei inmiddels met rode pen omcirkeld hebben in hun agenda’s.

Lees verder