Lucasfilm wil Thor: Ragnarok-regisseur voor Star Wars-film

Veronica Superguide logo
Lucasfilm wil Thor: Ragnarok-regisseur voor Star Wars-film

Lucasfilm wil Thor: Ragnarok-regisseur voor Star Wars-film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgens Lucasfilm zou de maker van Thor: Ragnarok de perfecte kandidaat zijn om een Star Wars-film te maken. En ook de regisseur zelf ziet dit wel zitten!

Hit

Regisseur Taika Waititi scoorde een wereldwijde hit met de komische superheldenfilm Thor: Ragnarok. Dat is ook Lucasfilm, de maatschappij achter de Star Wars-reeks, niet ontgaan. Kathleen Kennedy, die sinds 2012 aan het hoofd staat van Lucasfilm, zou Waititi dan ook graag strikken voor een nieuwe Star Wars-film.

Juiste toon

Kennedy vertelt in een interview met de Nieuw-Zeelandse nieuwssite ze dat ze groot fan is van zijn werk sinds ze Thor: Ragnarok zag. “Het was geweldig om te zien hoe hij te werk ging in het Marvel-universum. Hij raakt precies de juiste toon in zijn films. Ik zou het dan ook te gek vinden als hij een Star Wars-deel zou regisseren!” Als de presentatrice vraagt of dit een serieus aanbod is, lacht het hoofd van Lucasfilm: “Ja, geef het maar aan hem door.”

'Geen idioot'

Het is niet ondenkbaar dat Kennedy haar zin krijgt. Nog los van het feit dat ze letterlijk de baas is van de Star Wars-franchise, heeft ook Taika Waititi al aangegeven dat hij een Star Wars-film wel ziet zitten. In een interview met Uproxx over een mogelijk avontuur in a galaxy far, far away vertelde de Marvel-regisseur: “Ik ben geen idioot. Tegen Star Wars zeg je geen nee!”

Thor: Ragnarok draait nu in de bioscopen.

Lees verder