Love Island, nieuw seizoen, RTL

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Love Island, nieuw seizoen, RTL

Dus tóch: Love Island krijgt mogelijk nieuw seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na al de commotie eerder dit jaar rondom De Villa besloot RTL de stekker uit alle realityprogramma's te trekken: geen Temptation Island, De Villa van de buis en ook Love Island kon niet doorgaan. Voorlopig dan, want nu Temptation Island  toch weer is begonnen, lijkt er ook niets de terugkeer van Love Island in de weg te staan.

RTL heeft nog niets bevestigd (of ontkend) over de terugkeer van dit programma, maar de Vlaamse website Het Laatste Nieuws lijkt wel meer te weten. Zij melden namelijk dat het Nederlandse productiebedrijf ITV het programma dit najaar gaat maken. Dus toch! 

Sportzomer

Volgens de Vlaamse website zou Love Island, waarin vrijgezellen in een villa op Gran Canaria op zoek gaan naar de liefde (zonder een relatie te breken), in augustus weer terugkeren. Dit stond eerder op de planning voor mei, maar in verband met de sportzomer (EK Voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen) is dit iets uitgesteld. 

Videoland of RTL5

Het is voor ons nog alleen de vraag of de reeks alleen op Videoland is te zien - net als het tweede seizoen - of dat het ook weer terugkeert op RTL 5. Hoewel dat laatste de eerste keer niet zo'n heel groot succes was. We gaan het in de gaten houden! 

Lees verder