Love is Blind, reünie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Love is Blind, reünie

Jaaa! Love is Blind krijgt driedelige reüniespecial

|
|

Laatste update:

Vorig jaar waren we massaal in de ban van de Netflix-show Love is Blind, waarin deelnemers 'blind' op zoek gingen naar de ware liefde. Ben je benieuwd hoe het nu met deze kandidaten gaat? Dan is er goed nieuws: er komt namelijk een driedelige reüniespecial! 

Stiekem zaten we meer te wachten op de releasedatum van seizoen twee, maar dit is het ideale zoethoudertje.

Liefdesexperiment

In Love is Blind gingen dertig deelnemers het ultieme liefdesexperiment aan. Ze zochten namelijk uit of liefde echt blind is, of dat dit een regelrechte leugen blijkt. Dit deden ze door lange gesprekken te voeren in zogeheten 'pods'. Als het klikte met iemand van het andere geslacht mochten ze een aanzoek doen, en als dat werd geaccepteerd gingen ze samen op vakantie. Fast forward zeiden uiteindelijk slechts twee van de zes geselecteerde koppels 'ja' tegen elkaar bij het altaar.

Hoe is het nu?

We leefden mee met Lauren & Cameron en Amber en Barnett, keken wat vertwijfeld bij Jessica die haar hond wijn voerde en zagen dat 'dramaqueen' Giannina en Damian hun relatie ondanks de 'nee' op de receptie alsnog een kans gaven. Maar, hoe is dat twee jaar na de opnames? Daar krijgen we binnenkort antwoord op in de special Love is Blind: After the Altar.

Win het weekend van je dromen!

Heerlijke trailer vol drama

De eerste trailer roept nu al de nodige vragen op. Waarom komen Giannina en Damian apart van elkaar en waarom wil Barnett, ondanks zijn gelukkige huwelijk met Amber, nog altijd niet praten over en met Jessica?

Bekijk de eerste beelden hieronder!

De eerste aflevering van Love is Blind: After the Altar is op 28 juli op Netflix te zien.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder