Louis van Gaal, Jeroen van der Boom, Hoge Bomen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Louis van Gaal, Jeroen van der Boom, Hoge Bomen

Louis van Gaal verloor geloof in een God na het overlijden van zijn vrouw

|
|

Laatste update:

Voetbaltrainer Louis van Gaal laat zich vanavond in het programma Hoge Bomen van een hele kwetsbare kant zien. Zo vertelt hij onder andere over de periode na het overlijden van zijn vrouw in 1994.

Door deze heftige periode voor Louis van Gaal verloor hij het geloof in een God. "Sinds de dood van mijn vrouw heb ik gedacht: als er een God zou zijn, dan zou die God mijn vrouw niet laten overlijden op zo'n manier", zo vertelt hij met tranen in zijn ogen. "Mensonterend. Zo kwam het in ieder geval bij mij over." Hij heeft het er dan nog altijd moeilijk mee. "Als je vrouw er alles voor doet om te overleven en het lukt niet. En het is zo'n goed mens. Waar is die God dan?" Bekijk hieronder het hele fragment.

Hoge Bomen

Jeroen van der Boom heeft blijkbaar het recept gevonden voor een goede talkshow. Louis van Gaal is namelijk niet de eerste gast waarbij de tranen hoog zitten. Eerder kreeg Jeroen het al voor elkaar om Rachel Hazes openhartig te laten vertellen over haar relatie met haar kinderen en ook Martien Meiland was goudeerlijk over zijn heftige jeugd. We zijn daarom ook erg benieuwd naar de komende afleveringen.

Hoge Bomen is elke zaterdag om 21:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder