filemon wesselink filemon en de complotten corona

Veronica Superguide logo
filemon wesselink filemon en de complotten corona

Lof voor Filemon Wesselink voor corona-aflevering Filemon en de Complotten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Sinds corona zijn de complottheorieën niet meer weg te denken. Filemon Wesselink besluit in Filemon en de Complotten de complotdenkers een podium te geven. Uiteraard levert dat heftige reacties van voor- en tegenstanders op. Over één ding is iedereen het echter eens: Filemon doet het steengoed!

Filemon Wesselink ontmoet coronawappies

Filemon Wesselink heeft een nieuwe hit te pakken! In deze aflevering van Filemon en de Complotten ontmoet presentator Filemon Wesselink Flavio Pasquino, die gelooft dat er een geheime agenda schuilt achter de coronamaatregelen. Ook Karin-Maria Keser komt aan het woord. Zij is vooral bekend van haar confrontaties met demissionair minister Hugo de Jonge, waarbij ze bijvoorbeeld keihard schreeuwt. Karin-Maria wil mensen “prikkelen”, met het doel om “mensen bij zichzelf te brengen”. Zelf zegt ze dat ze haar filmpjes met een “knipoog” maakt. Ze noemt zichzelf “ludiek”, maar Filemon heeft zijn twijfels. Hij meent dat ze gewoon wil provoceren. 

Goede vragen in Filemon en de Complotten

In tegenstelling tot eerdere afleveringen van Filemon en de Complotten, waarin de presentator bijvoorbeeld op bezoek ging bij mensen die claimden contact te hebben met aliens, was dit een vrij heftige uitzending. Die logischerwijs ook heftige reacties uitlokte… Veel mensen vragen zich bijvoorbeeld af of deze #wappies wel een podium moeten krijgen. De complotdenkers krijgen echter ook veel bijval.

Voorstanders en tegenstanders kunnen elkaar op één punt echter de hand schudden: het optreden van Filemon. Zijn optreden kan namelijk op veel lof van kijkers rekenen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder