Loes Luca Brunopress

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Loes Luca Brunopress
BN'ers

Loes Luca schaamt zich voor weinig haar op hoofd

|
|

Laatste update:

Loes Luca schaamt zich ervoor dat ze weinig haar op haar hoofd heeft. In de podcast Darmstad FM vertelt de 68-jarige actrice dat ze op tv daarom meestal een haarstukje draagt.

'Wat afschuwelijk'

"Ik zie natuurlijk mijn achterhoofd bijna nooit. Dan zie ik dat terug of op de foto en dan denk ik: gadverdamme, wat afschuwelijk. Waarom heeft God mij niet wat meer haar gegeven?", vertelt één van de acteergodinnen van Nederland aan podcastpresentatrice Tina de Bruin. Ze zegt dat als ze op televisie is wat extra haar heeft. "Hoe noemt de kapper het nou? 'Je extra'."

Geen toupet

Loes benadrukt dat het geen toupet is, maar "een rondje haar waar ik mijn eigen drie haren doorheen trek en dan heb ik een iets bedekter achterhoofd". In het dagelijks leven draagt ze dat niet, maar bijvoorbeeld tijdens een interview op tv wel. "Dat vind ik zelf prettiger, want ik voel me daar onprettig bij als ik dat niet heb. Want ik weet hoe dat eruit ziet en daar zit ik me voor te schamen. Dat wil ik liever niet. Ik wil gewoon haar hebben." Het hebben van geen haar brengt ook een voordeel met zich mee, moet ze achend bekennen. "Het enige voordeel van geen haar hebben is dat ik nooit mijn benen hoef te scheren, want daar zit ook geen haar op."

Shame on you

In Darmstad FM gooien BN'ers hun schaamtes op tafel zodat er hopelijk geen taboes meer op liggen. Eerdere BN'ers die er hun schaamteboekje opendeden? Hans Klok, Chantal Janzen, Ilse Warringa en Ellie Lust.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder