LLDL-kijkers schrikken van moederskindje: 'Meid, ren voor je leven!'

Lang Leve de Liefde is ondertussen het centrum van ongemakkelijkheid. Dat wordt ook in de aflevering van vanavond weer dubbel en dwars bewezen. Kijkers liggen dubbel om moederskindje Owen die met zijn gebrek aan zelfstandigheid zijn eigen date flink afschrikt. 

Lang Leve de Liefde

Er gebeurt áltijd wat in Lang Leve de Liefde. Het programma draait natuurlijk om de liefde, maar het ongemak spat er inmiddels een stuk vaker vanaf. Ook deze aflevering was het weer raak, want Kim werd gekoppeld aan moederskindje Owen. 

'Dat doet mama'

De ideale partner kan koken, de was doen of opruimen. Dat is natuurlijk niet altijd realistisch of nodig, maar het kan wel een afknapper zijn wanneer een date complete zelfstandigheid mist. De 22-jarige Owen woont nog thuis, maar ook daar laat hij nog alles aan zijn moeder over. "Kook je?", vraagt Kim aan haar date. "Nee, dat doet mama", antwoordt hij. "Hoef je je kamer niet op te ruimen?", klinkt het vervolgens. "Nee, dat doet mama", zegt hij weer. "Je bed opmaken?", vraagt de inmiddels hopeloze Kim. Vul zelf maar in. 

De tekst gaat verder onder de Instagram-post

Kijkers knappen af

Kijkers raken ondertussen niet uitgepraat over Owen. "Meid, ren voor je leven!", adviseert een kijker Kim op Twitter. "22 jaar en redt het niet zonder zijn mama." Owen wil graag de vrouw van zijn leven vinden, omdat al zijn vrienden inmiddels al gaan settelen. Dat plan zit er voorlopig nog niet in voor de deelnemers volgens kijkers: "Gast van Hotel Mama en gelijk over naar settelen? Oké...

De tekst gaat verder onder de tweets

Een match!

De liefde vinden in Lang Leve de Liefde kan écht, ondanks alles. Een perfect schoolvoorbeeld hiervan is de date tussen Eelco (ook wel bekend als Knuffelkonijn) en Saskia. Kijkers waren natuurlijk vrij in shock toen Saskia ineens een konijn als date aantrof. Wat moet je daarmee? Nou, de vonk is gewoon overgeslagen tussen de twee en ze lopen als match uit het appartement! Kijkers vinden de hele date vooral nog steeds grappig: "Gaan ze dan nu samenwonen in Sesamstraat?"

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 te zien op SBS6.