Sneeuwwitje zingt een liedje met vogel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sneeuwwitje zingt een liedje met vogel

‘Live-action remake Sneeuwwitje heeft een regisseur’

|
|

Laatste update:

Na Aladdin en The Lion King, werkt Disney ook aan een live-action remake van Sneeuwwitje. En deze nieuwe versie heeft onlangs een flinke stap vooruit gezet!

Musical

De live-action remakes die Disney momenteel in productie heeft zijn inmiddels niet meer op één hand te tellen. Op de lange, lange lijst staat ook een nieuwe versie van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. Al eerder was bekend dat de songwriters van de Oscarwinnende musical La La Land nieuwe liedjes zouden schrijven voor deze remake van de animatieklassieker uit 1937. Maar het lijkt erop dat er nu ook een regisseur is gestrikt voor Snow White!

Kanshebber

Volgens Variety gaat Marc Webb de nieuwe versie van Sneeuwwitje regisseren. Hij maakte eerder films als (500) Days of Summer, Gifted en The Amazing Spider-Man. Hoewel de deal nog niet helemaal rond is, zou Webb de grootste kanshebber zijn volgens de insiders. Daarnaast zou Erin Cressida Wilson in beeld zijn om het scenario te schrijven. Zij tekende eerder voor de boekverfilming The Girl on the Train. Het is helaas nog niet bekend wanneer de remake van Snow White and the Seven Dwarves in de bioscopen zal verschijnen.

Lees verder