Lingeriemerk lanceert lijn geïnspireerd door Disney-prinsessen

Veronica Superguide logo
Lingeriemerk lanceert lijn geïnspireerd door Disney-prinsessen

Lingeriemerk lanceert lijn geïnspireerd door Disney-prinsessen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorige maand schreven we al over een bikinimerk dat zich liet inspireren door beroemde Disney-prinsessen. Inmiddels is er ook een lingerielijn… en die is net wat minder onschuldig!

Het Amerikaanse lingeriemerk Yandy bracht onlangs een lingerielijn uit die geïnspireerd is op beroemde prinsessen uit de klassieke animatiefilms van Disney. Om problemen met Disney te voorkomen worden de films en de prinsessen niet genoemd, maar in de meeste gevallen is het wel duidelijk welke prinsessen als inspiratie dienden. Onder meer Sneeuwwitje, Assepoester en de kleine zeemeermin staan model voor lingeriesetjes die weinig aan de verbeelding overlaten.

Zo heeft de Yandy-versie van Ariel haar staart verruild voor een stel lange benen en een fotogenieke kont.

Voor deze moesten we iets beter kijken, maar de tekst ‘just add glass slippers’ laat weinig te raden over. Oh ja, blauw… nu zien we ook dat het Assepoester is!

Ook de eerste avondvullende animatiefilm van Disney ontkomt niet aan de Yandy make-over. Dit is natuurlijk Sneeuwwitje!

Geseksualiseerd

De lingerielijn wordt op Twitter zeer gemengd ontvangen. Sommige Disney-fans vinden het een schande dat hun favoriete jeugdhelden zo werden geseksualiseerd. Anderen hebben er geen moeite mee, omdat het overduidelijk bedoeld is voor volwassenen. Wij moeten nog een paar keer goed naar de foto’s kijken voor we een weloverwogen oordeel kunnen geven!

Bekijk de hele collectie op de website van Yandy.

Lees verder