Linda’s Zomerweek stopt na dit seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Linda’s Zomerweek stopt na dit seizoen

Linda’s Zomerweek stopt na dit seizoen

|
|

Laatste update:

Als je de populairste TV-vrouw van het land bent, dan kun je jezelf wat vrijheid permitteren. Ook al is Linda’s Zomerweek nog zo populair, toch heeft Linda de Mol besloten er een jaartje tussenuit te gaan. Het programma zal in 2019 dan ook niet te zien zijn. Kijkers moeten dus maar extra veel genieten van het aankomende zesde seizoen.

Kijkje achter de schermen

De presentatrice vertelde het nieuws in de uitzending bij RTL Boulevard, tijdens een kijkje achter de schermen bij de opnames van het komende seizoen. “Ik ga deze zomer een film maken en daarom heb ik voor mijn doen een erg korte vakantie. Juist even opladen in de zomer mis ik dan heel erg. Ik bedacht dat ik het heel fijn vond om eens een jaar drie maanden vrij te kunnen nemen. Dat kan niet als ik de Zomerweek doe”.

Besluit staat los van wel of geen RTL

Linda gaf duidelijk aan dat haar besluit niets te maken heeft met haar beslissing of ze wel of niet bij RTL blijft. In elk geval het komende jaar is de Mol nog bij RTL te zien met onder meer RTL Miljoenenjacht en Oh, Wat een jaar! Het is niet uitgesloten dat zij in 2020 gewoon weer terugkeert met Zomerweek.

Winterweek?

Ook dacht Linda er over na om in 2019 dan misschien een Winterweek in plaats van Zomerweek te doen: “Misschien dat er dat jaar Winterweek komt, dat zou natuurlijk ook kunnen”. Linda liet verder niets los over de film die ze gaat maken, alleen bevestigde ze wel dat het niet om een derde Gooische Vrouwen-film gaat.

Je kunt hier het hele fragment terugkijken. Vanaf 07:27 vertelt Linda dat ze een jaar stopt met Zomerweek. De show wordt dit jaar trouwens in een Frans jasje gestoken. Zomerweek wordt in augustus uitgezonden, maar de opnames zijn al volop bezig. De gasten zijn deze zomer John van den Heuvel, Ilse de Lange, Kajsa Ollongren, Linda’s neef Johnny de Mol, Ilse Warringa, Kjeld Nuis, Sophie Hilbrand en last but zeker not least Johan Derksen.

Lees verder