Linda de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Linda de Mol

Linda de Mol was besmet met corona: 'heel heavy'

|
|

Laatste update:

Tv-koningin Linda de Mol (al wil ze liever niet dat we haar zo noemen) is al vrij vroeg besmet geraakt met het coronavirus. Ze werd er flink ziek van en moest zelfs opnames afzeggen.

Dat vertelde het kijkcijferkanon van Talpa eerder vandaag in De Coen en Sander Show op 538. "Ik heb opnames moeten afzeggen, wat ik nog nooit van mijn leven gedaan heb.

'Kon niet op mijn benen staan'

Linda's corona-besmetting was vrij heftig. "Ik kon echt niet op mijn benen staan, en benauwd, geen reuk en geen smaak en hoge koorts. Ik had alle symptomen, alleen wist ik toen nog niet dat het corona was."

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

'Best heel erg'

Linda noemt de periode "best heel erg". Haar besmetting vond plaats voor de allereerste intelligente lockdown in Nederland. Er was nog weinig info iover corona in Nederland, dus vermoedde Linda dat ze griep te pakken had. "Het was alleen al voordat bekend was dat het in Nederland speelde. Ik dacht dat het een normale griep was, maar die was wel heel heavy." Afgelopen voorjaar kwam Linda er eigenlijk pas achter dat het toen om corona ging. Ze deed een test waaruit bleek dat ze antistoffen voor het virus in haar bloed heeft.

Lees verder