Linda de Mol maakt cast bekend van nieuwe film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Linda de Mol maakt cast bekend van nieuwe film

Linda de Mol maakt cast bekend van nieuwe film

|
|

Laatste update:

Linda de Mol heeft onthuld wie er samen met haar te zien zullen zijn in haar nieuwe film 'April, May en June'. De film gaat over drie halfzussen die weer bij elkaar komen als hun moeder ziek wordt. Dit drietal zal gespeeld worden door Tjitske Reidinga, Elise Schaap en door Linda zelf. Olga Zuiderhoek zal te zien zijn als hun ernstig zieke moeder. Daarnaast zullen ook Mark Rietman en Gijs Scholten van Aschat meespelen.

Zomerweek wijkt voor April, May en June

Half juni liet de 54-jarige presentatrice en actrice al weten dat er in 2019 geen Zomerweek zou komen, omdat zij én aan een vakantie toe was én te druk zou zijn met een nieuwe film. Fans hoopten toen meteen op een derde Gooische Vrouwen-film, maar dit bleek niet het geval. Een maand later werd namelijk bekend dat deze film April, May en June zou gaan heten. Wel werkt Linda hier opnieuw samen met regisseur Will Koopman en scenarist Frank Houtappels, met wie ze samen de beide Gooische Vrouwen-films maakte.

Zware kost?

Het verhaal van de door Linda zelf verzonnen film klinkt vrij serieus; de moeder van de drie zussen wil euthanasie plegen, maar niet voordat één van de drie bereid is om de zorg voor hun autistische halfbroer (gespeeld door cabaretier Bas Hoeflaak) op zich te nemen. Toch wordt het zeker geen zware kost: “Een komisch drama zou ik het willen noemen”, aldus Linda.

Repetities deze week al van start en de opnames beginnen eind augustus. April, May en June moet in de loop van 2019 voor volle biscopen gaan zorgen. De primeur van dit nieuws ging natuurlijk trouwens naar haar eigen Lindanieuws, waar anders? Het hele bericht kun je via de link hieronder lezen.

Uh-Oh!

Zou Linda trouwens weten dat er ook al een Filippijnse film uit 1998 is die April, May en June heet? En dat die ook over een April, een May en June gaat? Als dat maar geen rechstzaak wordt!

Lees verder