Linda de Mol als Kim Kardashian

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Linda de Mol als Kim Kardashian

Huh? Linda de Mol transformeert in Kim Kardashian

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Linda de Mol en Kim Kardashian zijn 2 tv-kijkcijferkanonnen, maar verder zijn er amper gelijkenissen te vinden. Toch toverde Linda haarzelf om tot de Amerikaanse voor de nieuwe cover van haar lijfblad LINDA. De selfies die daaruit ontstaan zijn bizar!

Als thema heeft de nieuwe LINDA ‘De Schaamte Voorbij’. En omdat Kim Kardashian haar hele leven op tv en Instagram knalt, was zij de perfecte rolemodel voor Linda de Mol. Voor een weekje dan…

What happened?

"Ik denk dat je je, toen je dit nummer kocht, even hebt afgevraagd: hè, is dit Linda? What happened? Ik zal je vertellen what happened”, schrijft ze in haar editorial.

"Die geboetseerde neus, geshapete wenkbrauwen, megalippen en kakstrakke kaaklijn, hoge joekels van borsten, hoe gingen we dat in godsnaam doen?"

Linda de Mol

‘Ben jij dat? Wat freaky’

Make-up artiest David Koppelaar deed het gewoon! Met elastiekjes haalde hij de plooien uit Linda’s huid, hij lifte haar wenkbrauwen, gaf haar een nieuwe neus, nieuw haarstukje en een nieuwe push-up beha. Gelukkig is er geen echte plastische chirurgie gebruikt, want dat kan verschrikkelijk fout gaan zoals deze celebs bewijzen.

Linda de Mols man Jeroen was een van de eersten die het resultaat mocht zien. "Wat? Ben jij dat? Wat freaky”, appte hij terug.

Nieuwe LINDA en nieuwe SBS 6

De nieuwe LINDA ligt nu in de winkels en op tv kan je Linda de Mol tegenwoordig vinden op SBS 6, ’s zaterdags om 20.00 uur met Ik Hou van Holland. Ook plant ze hele nieuwe programma’s op Net5, zoals een talkshow met Merel Westrik.

Lees verder