Linda de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Linda de Mol

Linda de Mol experimenteerde met wietdruppels: ‘Pijn van het lachen!’

|
|

Laatste update:

De gevatte presentatrice Linda de Mol staat misschien niet bekend om haar wilde avonturen, maar in de nieuwe editie van LINDA. deelt ze een nieuw, juicy verhaal. Ze heeft vorige kerst namelijk wietolie geprobeerd.

Als de kiddos van huis zijn

Linda’s kids zijn de deur uit, maar veel onbeschaafde, spectaculaire avonturen heeft de presentatrice sindsdien nog niet meegemaakt. “Nu ze het huis uit zijn en ik in het weekend niet meer de wekker hoef te zetten, kan het weer. Maar het komt er nog bar weinig van.” Maar vorige kerstavond besloot de actrice om de innerlijke waaghals naar boven te laten komen. 

A wiet Christmas

Hoewel Linda geen fan is van drugs, was het tijd dat ze een uitzondering maakte. “Toen kwamen er vrienden van ons eten en logeren. En zij had van de buurman een flesje wietdruppels gekregen. Zelf gemaakt, heel puur spul.” Iedereen kreeg een klein druppeltje op zijn of haar hand en Linda was vanzelf in dromenland. “Ik weet nog dat mijn nieuwe waterkan in de vorm van een vis een gek blubgeluid maakte bij het inschenken en dat dat gekke blubgeluid ons zeker een uur zo hard heeft laten lachen, dat ik de volgende dag pijn in mijn ribben had.

Honger

Naast alle gezelligheid kreeg Linda ook erg veel trek. “We hadden waanzinnig goeie gesprekken, geloof ik, hebben nog een film gekeken waar ik me nul van herinner en de vreetkick bevredigden we met een enorm stuk oude kaas met mosterd en daarna een hele citroentaart met een fles limoncello.” Ze sliep die nacht nauwelijks, maar ze voelde de pret nog weken lang. “Een keer een avond losgaan kan op een bepaalde manier ook goed voor je zijn.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder