Jaimie Vaes RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Jaimie Vaes RTL Boulevard
RTL

Lil Kleine ziet zoontje niet meer: ‘Jammer dat het zo moet zijn’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Birgit Roobol

“Lio is bij mij. Ik heb de volledige zorg voor Lio momenteel”, vertelt Jaimie Vaes in een interview met RTL Boulevard ter promotie van een nieuwe reeks Jaimie: In The Vaes Lane.

Begin april durfde de ex van rapper Lil Kleine eindelijk een punt achter hun gewelddadige relatie te zetten. Ze vertelt dat Jorik Lio helemaal niet ziet. “Er moeten eerst nog eens wat andere zaken worden opgelost.”

De verhoudingen tussen de twee zijn op dit moment dus niet echt best. “Wij hebben helemaal geen contact. Ik denk dat het juist goed is geweest voor beide partijen.” Jaimie geeft wel aan dat ze het wel heel jammer voor haar zoontje. “Maar het leven gaat door. Mijn leven gaat door, die van Lio gaat door, je probeert als moeder gewoon het beste ervan te maken.”

Het is vooral zoontje Lio die nu de dupe van de situatie is. Al vertelt Jaimie dat ze vindt dat ze op dit moment de moeder- én vaderrol goed vervult. “Al is het wél wenselijk voor Lio dat de vader weer een rol gaat spelen. Maar dat zien we in de toekomst. Voor nu is dat nog niet aan de orde.”

‘Hij mag het in zijn hol stoppen’

Dat ze er echt alleen voor staat, blijkt wel verder uit het interview met Boulevard. Op dit moment krijgt Jaimie namelijk ook geen alimentatie van de rapper. In een fragment uit het nieuwe seizoen laat ze weten dat hij ‘het in zijn hol mag stoppen’. Rondom de alimentatie werd namelijk een flinke strijd tussen de advocaten gevoerd en na de zoveelste teleurstelling heeft ze aangegeven: “Houd het maar lekker dan. Dan doe ik het wel alleen.”  

Jaimie: In The Vaes Lane seizoen 3

‘Een nieuw begin’, zo noemt Jaimie het. In het nieuwe seizoen zien we het leven van Jaimie en zoontje Lio op Ibiza en ook maken ze een reisje naar Bali. Ook is te zien hoe ze het dj-vak leert. Want tja, ze moet toch ergens van leven…

Het seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane is vanaf 24 juni te zien.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder