Lil Kleine/Jorik Scholten rapper

Veronica Superguide logo
Lil Kleine/Jorik Scholten rapper

Lil' Kleine en Estelle Cruijff steken middelvinger op vanuit Dubai

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Lil’ Kleine en vriendin Jaimie Vaes vieren nóg steeds vakantie in Dubai! Inmiddels heeft niemand minder dan Estelle Cruijff zich bij het stel aangesloten. En die heeft een fijne boodschap voor alle haters én in het bijzonder voor de Telegraaf…

"Kleine bedankt!"

Estelle Cruijff is samen met Lil' Kleine en Jaimie Vaes vakantie aan het vieren in Dubai. Logischerwijs mocht het tripje van het drietal op nogal wat kritiek rekenen… Estelle – die zich laatst nog bijzonder openhartig opstelde – en Lil’ Kleine lijken zich daar echter weinig van aan te trekken. Sterker nog: ze lijken op een wel heel bijzondere manier te reageren… "Kleine bedankt! Kleine bedankt! Kleine Kleine bedankt!" is er te lezen in de Instagram Stories van Estelle. Daarbij heeft ze in het bijzonder een boodschap voor de Telegraaf: "Zielige krant geworden. Kun je beter de Donald Duck gaan lezen”. Op de bijbehorende foto is te zien hoe Estelle en Lil’ Kleine hun middelvinger opsteken en lachen naar de camera.

Lil' Kleine lacht om lockdown

Eerder trakteerde Lil’ Kleine de thuisblijvers ook al op een Instagram-filmpje. “Vanavond is er weer een lockdown in Nederland, hè! Wat fijn! Fijn dat wij in Dubai zitten!”, hoorden we de rapper een paar weken geleden roepen toen het land wederom in lockdown ging. Dat Lil’ Kleine het inderdaad fijn heeft, blijkt wel uit het feit dat hij dus nog steeds in Dubai zit! Tja… Laten we maar hopen dat de vakantiegangers ditmaal niet vast komen te zitten.

Lees verder