Lieve Mama, serie Videoland

Veronica Superguide logo
Lieve Mama, serie Videoland

Mag je niet missen: Lieve Mama heeft ijzingwekkende trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nog maar een weekje wachten en dan is Videoland weer een nieuwe spannende thrillerserie rijker. De eerste trailer van Lieve Mama heeft ons namelijk nu al in zijn greep! 

"Eén moment. Eén reactie. Je leven is nooit meer hetzelfde", zo teasen de makers ons alvast in de zojuist uitgebrachte trailer. Bekijk de spannende beelden hieronder.

Brute overval

De zesdelige Videoland Original Lieve Mama draait om Helen en Ralf. Zij zijn ieder betrokken bij een brute overval, maar allebei wel op een hele andere manier. Ralf (Shahine El-Hamus) staat op de uitkijk terwijl zijn vriend de overval pleegt op de villa van een welgesteld gezin. Als Helen (Rifka Lodeizen) thuiskomt, lijkt er op het eerste gezicht niets aan de hand tot ze haar man (Guy Clemens) in strijd ziet met de overvaller. Dan volgt er een schot! Ralf en Helen zijn vanaf die bewuste avond voorgoed met elkaar verbonden. Dat weten ze alleen weten zelf nog niet. Lees er hier nog meer over.

De verfilming naar het gelijknamige boek van Esther Verhoef staat vanaf 15 oktober op Videoland. Kun je niet wachten? Deze Videoland-series zijn ook de moeite waard.

Lees verder