Liefde: het vervolg op Love Actually staat online

Veronica Superguide logo
Liefde: het vervolg op Love Actually staat online

Liefde: het vervolg op Love Actually staat online

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na 14 jaar kwam de cast van de romantische komedie Love Actually weer bij elkaar om een korte sequel op te nemen. En je kunt ‘m hier bekijken!

Red Nose Actually

In maart werd het vervolg, getiteld Red Nose Actually, uitgezonden op BBC One tijdens The Comic Relief. De film werd opgenomen om geld in te zamelen voor de Britse liefdadigheidsinstelling Red Nose Day.

"Ik heb nooit mogen dromen om een vervolg van Love Actually te mogen schrijven, maar ik denk dat het leuk is om in tien minuten te zien hoe het nu met de personages is,” zei schrijver Richard Curtis toen hij werd gevraagd. En eindelijk is de 10 minuten durende film ook op internet verschenen!

Liefdevolle reünie

Hoe is het met Hugh Grant als de swingende Prime Minister David, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Andrew Lincoln met zijn iconische cuecards, Colin Firth, Lucia Moniz, Liam Neeson, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson als Sam’s Joanna, Bill Nighy, Marcus Brigstocke en de hilarische Rowan Atkinson? Wat doen ze allemaal 14 jaar na Love Actually? En wie is het mooist ouder geworden?

Bekijk Love Actually 2 hierboven!

Lees verder