Liam Neeson in The Marksman 2021

Veronica Superguide logo
Liam Neeson in The Marksman 2021

Liam Neeson gaat los in trailer The Marksman

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende maand gaat The Marksman met Liam Neeson in première. En zo te zien is de oude eindbaas het nog niet verleerd!

Grimmige wending

In The Marksman speelt Liam Neeson de rol van Jim, een ex-marinier (het zal eens niet...) die zijn oude dag slijt op een afgelegen ranch in Arizona. Maar zijn leven neemt een grimmige wending wanneer hij getuige is hoe een Mexicaanse moeder en haar zoontje de grens oversteken. Het tweetal wordt namelijk op de hielen gezeten door een gewelddadig drugskartel. Wanneer Jim het opneemt voor het tweetal, is dat het startschot van een bloederige vete.

Bonkige actieheld

Afgaande op de trailer, lijkt het erop dat The Marksman het conflict van Rambo: Final Blood nog eens dunnetjes overdoet. Voor de fans van Liam Neeson zal dit echter eerder een aanbeveling zijn dan een afknapper. De 68-jarige acteur is namelijk nog steeds volstrekt geloofwaardig als bonkige actieheld!

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

Taken

Liam Neeson heeft dan ook meer dan een beetje ervaring in het genre. Onlangs speelde de Ierse acteur nog in de actiekraker Honest Thief. Maar zijn populairste film is natuurlijk nog altijd Taken. Gelukkig staat deze actiehit gewoon op Netflix, net als de twee vervolgen!

The Marksman draait vanaf 21 januari in de bioscoop.

Lees verder