Liam Neeson even vet als altijd in laatste trailer The Commuter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Liam Neeson even vet als altijd in laatste trailer The Commuter

Liam Neeson even vet als altijd in laatste trailer The Commuter

|
|

Laatste update:

Kunnen jullie nog steeds geen genoeg krijgen van Liam Neeson als bijna bejaarde bad guy-killer? Wij ook niet. Goed nieuws dus dat we over een maand alweer kunnen genieten van zijn nieuwste beuk-film: The Commuter.

De Forens

In The Computer speelt Neeson Michael Woolrich, een zachtaardige zakenman die al 10 jaar dezelfde trein naar werk neemt. Niet aan het handje, totdat-ie door een mysterieuze dame wordt gedwongen een net zo mysterieuze passagier te vinden. 

Laat Liam met rust!

Voordat Mikey er erg in heeft staat zijn wereld op de kop en raakt hij betrokken in een criminele samenzwering. Al vechtend, schietend en bekvechtend baant hij zich een weg door de voortdenderende bak metaal. Niet alleen zijn eigen leven wordt daarbij op het spel gezet, maar ook die van zijn gezin en mede-passagiers.

Exit actie

Gaat dat zien 11 januari, want The Commuter is één van Liams laatste actierollen. De acteur gaf begin september aan wel klaar te zijn met schieten, knokken en rennen. Maar maak je geen zorgen. Na The Commuter kan je ook nog genieten van actiethriller Hard Powder, waarmee hij een broodje verdiende.

Cast & regisseur

Naast Neeson hebben ook Vera Farmiga (The Conjuring, The Departed), Patrick Wilson (The Conjuring, Insidious) en Sam Neill (Jurassic Park, Peaky Blinders) een rol in de film. Jaume Collet-Serra heeft de regie in handen. Hij maakte eerder The Shallows, Non-Stop en Run All Night.   

Lees verder