Levensgevaarlijke ruimtemissie in sciencefictiontrailer The Titan

Veronica Superguide logo
Levensgevaarlijke ruimtemissie in sciencefictiontrailer The Titan

Levensgevaarlijke ruimtemissie in sciencefictiontrailer The Titan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Aanstaande vrijdag gaat The Titan in première bij Netflix, een sciencefictionspektakel met Sam Worthington (Avatar). Bekijk hier alvast de eerste trailer!

Kolonisten

In de nabije toekomst zorgen oorlog, natuurrampen en milieuvervuiling ervoor dat de aarde langzaam maar zeker onbewoonbaar wordt. Om de mensheid te redden, wordt een riskante ruimtemissie op touw gezet: een aantal avonturiers vertrekt naar de maan Titan om die onherbergzame planeet bewoonbaar te maken voor toekomstige generaties. Maar de genetische experimenten die de pioniers bestendig moet maken tegen de gevaren van Titan, hebben een aantal bizarre bijwerkingen…

Spannend

The Titan belooft een vlotte sciencefictionfilm te worden met een solide cast. Sam Worthington is momenteel druk bezig met de opnames van de Avatar-vervolgen, maar blijkbaar heeft hij nog een gaatje in zijn agenda kunnen vinden voor deze Netflix Original-titel. In de vrouwelijke hoofdrollen herkennen we onder meer Taylor Schilling (Orange is the New Black) en Nathalie Emmanuel (Game of Thrones). Het scenario is van Max Hurwitz. Hij werkte eerder met Sam Worthington aan Manhunt: Unabomber. Hopelijk wordt The Titan net zo spannend als die misdaadserie!

Lees verder