Leontine Borsato

Veronica Superguide logo
Leontine Borsato

Leontine Borsato slaat terug na zure opmerking

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Leontine Borsato haalt even flink uit naar een volger die haar op Instagram lijkt te verwijten dat ze de achternaam Borsato - ondanks de scheiding met Marco - nog steeds zou gebruiken omdat dit 'commercieel aantrekkelijker' zou zijn. Nou, Leontine, kom er maar in!

"Wanneer verander je je naam als gescheiden vrouw...Of is Borsato commercieel aantrekkelijker?", schreef een wel érg zure volger onder een van Leontine's foto's op Insta. Er is de laatste tijd al zoveel te doen rondom de Insta-pagina van Leontine. Met 'mysterieuze mannen' en een pikante foto dus eh... dit kon er ook nog wel bij.

Leontine slaat terug

Normaal gaat de oud-actrice niet per se in op de vele opmerkingen die ze krijgt, maar dit pikte ze niet. "Ik denk dat jij eerst maar eens moet nadenken voor je een vraag stelt of doe onderzoek", sneert ze. Maar daar bleef het niet bij. Ze nam zelfs nog de tijd om het uit te leggen. "Een naam veranderen op Facebook of Instagram kan niet zomaar met zoveel volgers."

Naamsverandering

Leontine wil dus weer bij haar oorspronkelijke achternaam genoemd worden, zo lijkt het. Kunnen we binnenkort Leontine Ruiters verwachten op haar sociale media-profielen, in plaats van Leontine Borsato? Ja, als het aan haar ligt dus wel. "De aanvraag is gedaan en daar gaat een lange tijd overheen." De zure volger krijgt vervolgens nog even een veegje uit de pan ter afsluiting. "Tevreden met het antwoord? Fijne dag!"

De foto die zoveel ophef veroorzaakte is... vrij onschuldig!

Lees verder