Lekker bezig, Sony: ‘Na Venom nóg 7 Marvel character-films in aantocht’!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lekker bezig, Sony: ‘Na Venom nóg 7 Marvel character-films in aantocht’!

Lekker bezig, Sony: ‘Na Venom nóg 7 Marvel character-films in aantocht’!

|
|

Laatste update:

Over twee maanden verschijnt Venom, een spin-off van de Spider-Man-films, in de bioscoop. Door het maken van die film lijkt Sony Pictures de smaak flink te pakken te hebben: de productiemaatschappij heeft namelijk laten weten dat - mits Venom een bios-knaller wordt - we nog een hele rits films met Marvel characters in de hoofdrol kunnen verwachten.

Lucky number seven

Zeven, om precies te zijn. De films verschijnen onder de vlag van ‘Sony’s Universe of Marvel Characters’ (SUMC). De film Silver & Black, over de vrouwelijke personages Black Cat en Silver Sable, stond gepland voor februari 2019, maar is geschrapt om de twee een eigen film te kunnen geven. Verder zou Sony ook druk bezig zijn met de ontwikkeling van films rondom de personages Silk, Jackpot en Nightwatch. 

Vampieren en jagers

Na Venom is mogelijk Morbius the Living Vampire de eerste film die Sony in productie zal nemen. Jared Leto speelt daarin de hoofdrol, Daniel Espinosa (Safe House) tekende voor de regie. Verder zou het script voor Kraven the Hunter al in de maak zijn, een klus die Equalizer 2-schrijver Richard Wenk moet klaren.  

Glibberige griezel

Maar om te beginnen kunnen we op 4 oktober naar de bioscoop voor Venom, met niemand minder dan Tom Hardy (Mad Max: Fury Road) in de titelrol. Hierin wordt het lichaam van Eddie Brock overgenomen door een buitenaards organisme, waardoor hij in Venom verandert. De nieuwste trailer van de film belooft vast veel goeds: hierin is het grote, glibberende monster angstaanjagend tot en met. Je ziet 'm in bovenstaande video.

Spidey’s coming

Ook voor Spider-Man fans zit er nieuw materiaal in de pijplijn. De opvolger van Spider-Man: Homecoming uit 2017 moet volgend jaar verschijnen en heet Spider-Man: Far From Home. 

Lees verder