LEGO Masters aflevering 2 torens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
LEGO Masters aflevering 2 torens

LEGO Masters: eerste duo neemt op uiterst emotionele wijze afscheid

|
|

Laatste update:

In de tweede aflevering van LEGO Masters moesten we helaas afscheid nemen van de eerste afvallers… We vertellen je graag welke bouwers we - na een uiterst emotioneel afscheid - niet meer terugzien. Eerst nemen we echter de aflevering met je door, waarin de bouwers tot tweemaal toe de hoogte in gingen!

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van LEGO Masters!

Een 5 meter hoge LEGO-toren

Het was gisteravond alweer tijd voor de tweede aflevering van het tweede seizoen van LEGO Masters. We vertelden jullie in onze preview al over de opdrachten, die in het teken stonden van hoogte. Al tijdens de eerste opdracht werden de bouwtechnieken van de kandidaten tot het uiterste gedreven: er moest een zo hoog mogelijke toren gebouwd worden. Met een toren van minimaal vijf meter hoog bleken Dries en Killian de absolute winnaars, hetgeen ze een tijdsvoorsprong opleverde bij de tweede opdracht!

Alle lof voor de positieve Brickmaster

Ook voor die tweede opdracht moesten de kandidaten in de lucht bouwen. Ze kregen daarvoor een opgehangen Technic-balkje als beginpunt. Daaraan moesten ze hun bouwwerk vastmaken. Belangrijk: het bouwwerk mocht de tafel niet raken! Tempels uit de oudheid, veganistische draken, een wasstraat voor vlinders; de bouwers lieten hun creativiteit de vrije loop. Tot groot genoegen van de kijkers! Die zich dit seizoen trouwens ook een stuk beter kunnen vinden in de beoordeling van de positieve Brickmaster.

Amber en Arne zijn de eerste afvallers

En dan nu de uitslag: we moesten gisteravond afscheid nemen van Amber en Arne. De schoolvrienden vonden het vreselijk om als eerste af te vallen en werden overmand door emoties… Het duo hoefde echter niet op al te veel sympathie van de kijkers te rekenen:

Je ziet LEGO Masters zaterdagavond om 20.00 uur op RTL 4. Om even in de stemming te blijven, maakten we dit overzicht van de beste filmtrailers nagemaakt in LEGO! Ook leuk: in dit artikel zochten we uit hoe het nu met Jan en Lola gaat, de winnaars van het vorige seizoen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder