Sitcom Friends met o.a. Jennifer Aniston, Courtney Cox en David Schwimmer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sitcom Friends met o.a. Jennifer Aniston, Courtney Cox en David Schwimmer

LEGO kondigt nieuwe Friends-set aan: The Apartments

|
|

Laatste update:

Altijd al willen rondlopen in het appartement van Joey en Chandler of Rachel en Monica? Nu is je kans! Of nou ja, je LEGO-poppetje dan. De Deense blokjesfabrikant komt met een nieuwe Friends-set.

Na het succes van de Central Perk-LEGO-set kunnen we nu genieten van de appartementen uit de populaire sitcom. De woning van Joey en Chandler is met een gang verbonden aan die van Monica en Rachel en heeft 2048 steentjes. De set bevat natuurlijk de zes vrienden in LEGO-vorm en Oh. My. God. Ook Janice doet mee! De VIP-voorverkoop gaat 19 mei van start en de reguliere release staat gepland op 1 juni.

Iconische momenten

De set zit vol met iconische momenten uit Friends. Phoebe’s angstaanjagende schilderij Gladys, het ‘poking device’ om Ugly Naked Guy wakker te porren, een kalkoen, de kano van Joey en Chandler als al hun meubilair is verdwenen en nog veel meer! Could we BE more excited?

Friends

LEGO Friends The Apartments kost ongeveer 160 euro en is daarmee een stukje goedkoper dan andere speciale sets, zoals de ‘Upside Down’ uit Stranger Things en Kasteel Zweinstein uit Harry Potter. Perfect tijdverdrijf terwijl we wachten op de Friends-reünie!

LEGO Friends The Apartments is vanaf 1 juni te koop.  

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder