Leco van Zadelhoff jokte over Make Up Your Mind: ‘Adviserende rol’

Leco van Zadelhoff GG L'Amour Make Up Your Mind
© RTL 4

Frank Dane, die eerder dit seizoen zelf ook in Make Up Your Mind te zien was, vertelt een grappige anekdote over de deelname van Leco van Zadelhoff: “En terwijl ie dat zei, hing er echt nog zo’n halve wimper aan zijn oog…

Frank en Leco in Make Up Your Mind

Leco van Zadelhoff werd gisteravond in Make Up Your Mind onthuld als dragqueen GG L’Amour. Hij was de derde afvaller in de vierde aflevering van het succesvolle programma. De panelleden hadden echter geen idee wie er onder de maquillage schuilging – zelfs Fred van Leer niet! RTL Boulevard-presentator Frank Dane, die eerder dit seizoen zelf ook in Make Up Your Mind te zien was, vertelt een grappige anekdote over Leco’s deelname.

'Adviserende rol'

Frank vertelt hij hoe Leco tijdens Make Up Your Mind tegen het lijf liep. “Bij het oefenen ben ik Leco tegengekomen. En ik zei: ‘Leco, wat leuk dat jij ook meedoet!’" Leco probeerde zijn deelname echter te ontkennen: "En hij zegt: ‘Nee, nee, nee, ik heb een adviserende rol…’ En terwijl ie dat zei, hing er echt nog zo’n halve wimper aan zijn oog”, lacht Frank.

 

In een filmpje vertelt Leco hoe leuk hij het vond om mee te doen aan Make Up Your Mind: “Dat ik leef in een land waar we dat gewoon kunnen doen en mogen doen. Heel erg leuk, maar één ding: voorlopig zul je mij niet meer op een hak zien.

 

Lees hier meer over de opvallendste Make Up Your Mind-onthulling van gisteravond.

 

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4. De finale van Make Up Your Mind zie je komende zaterdag om 21:35 uur op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul, Roar en The Kardashians. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.