Latenight-tip: This Is Us

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Latenight-tip: This Is Us

Latenight-tip: This Is Us

|
|

Laatste update:

Zo late night is 22:00 nog niet, maar we wilden de kans niet laten glippen om de geweldige serie This Is Us nog eens aan te prijzen. FOX zendt vandaag de pilot uit.

This Is Us

In die eerste aflevering van This Is Us zien we een aantal mensen, die allemaal op dezelfde dag 36 worden. Hoofdpersonages zijn in ieder geval de nieuwbakken ouders Rebecca en Jack; Kevin, die niet weet wat hij met zijn acteercarrière moet; Kate, die worstelt met haar gewicht en Randall, die een succesvol en gelukkig leven leidt, dat op het punt staat omgegooid te worden.

Voor vrouwen én mannen

Goed, we kunnen niet teveel verklappen. Hoe de serie in elkaar zit en hoe de personages zich tot elkaar verhouden, daar kom je vanavond deels achter. Er wordt in ieder geval veel met flashbacks gewerkt, wat het lekker levendig houdt. Houd je van het sfeertje van Grey’s Anatomy of Gilmore Girls, dan zit je zeker goed met This Is Us en niet alleen omdat Milo Ventimiglia erin zit. Dit betekent overigens niet dat het een typische vrouwenserie is, mannen zullen ook zeker van de show genieten. 

Seizoen 1 op FOX

This Is Us werd genomineerd voor drie Golden Globes, won de People’s Choice Award voor Favorite New TV Drama en de Critics’ Choice TV Award voor Most Exciting New Series. Het zou ons niet verbazen als er ook een paar Emmy’s gereserveerd worden voor This Is Us. Het eerste seizoen bestaat uit achttien afleveringen. Met wekelijks een aflevering wordt dat niet bingewatchen, maar gewoon lekker achttien weken lang elke dinsdagavond om 22:00 afstemmen op FOX. 

Lees verder