Latenight-tip: The Hobbit: An Unexpected Journey

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Latenight-tip: The Hobbit: An Unexpected Journey

Latenight-tip: The Hobbit: An Unexpected Journey

|
|

Laatste update:

Onze latenight-tip van vanavond is een lange zit, maar uitstekend geschikt als je de volgende dag niet vroeg op moet. Heb jij even geluk dat het zaterdagavond is!

Draak

In The Hobbit: An Unexpected Journey neemt Bilbo (Martin Freeman) het samen met een aantal dwergen op tegen de vervaarlijke draak Smaug. Die heeft het voormalige thuis van de dwergen bezet en het is aan Bilbo en zijn kameraden om de draak te verdrijven. An Unexpected Journey is het eerste deel van een trilogie gebaseerd op de fantasy-boeken van J.R.R. Tolkien, die wereldberoemd werd met het verhaal The Lord of the Rings.

Genieten

Voor fans van The Lord of the Rings valt er ook hier weer een hoop te genieten. Niet alleen is The Hobbit geregisseerd door dezelfde regisseur als The Lord of the Rings-trilogie, Peter Jackson, er keren ook een aantal bekende personages terug, waaronder Gandalf, Frodo en Gollum. An Unexpected Journey is met bijna drie uur aan de lange kant, maar de sterke cast en het visuele spektakel maken deze epische fantasyfilm beslist een plezier om naar te kijken!

The Hobbit: An Unexpected Journey is om 22.40 uur te zien op Veronica

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder