Late night tv-tip: Before the Flood

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Late night tv-tip: Before the Flood

Late night tv-tip: Before the Flood

|
|

Laatste update:

Vanavond gaat wereldwijd Before the Flood in tv-première. In deze documentaire onderzoekt acteur Leonardo DiCaprio de gevolgen en gevaren van klimaatverandering.

Obama

Voor Before the Flood reisde Leonardo DiCaprio drie jaar lang de wereld rond om de invloed van klimaatverandering in beeld te brengen. Niet alleen op de poolgebieden en de diepzee, maar ook op onze binnensteden. Tijdens zijn reis spreekt hij met verschillende wetenschappers en wereldleiders, waaronder de Paus en Barack Obama. Niet alleen over problemen, maar ook over oplossingen.

Zie ook:

Geen tijd

“De tijd om hierover te steggelen is voorbij, we hebben bijna geen tijd meer”, vertelt Leonardo DiCaprio op de site van National Geographic. “Ik wil mensen niet bang maken of ze murw slaan met feiten en statistieken, maar juist laten zien wat ze nu kunnen doen om te zorgen dat onze planeet behouden blijft voor toekomstige generaties.”

Before the Flood is vanavond om 22.00 uur te zien op National Geographic. Daarna is de film tot en met 6 november ook gratis online te bekijken via onder meer YouTube en Facebook.

Lees verder