Last Man Standing tot leven gewekt door FOX

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Last Man Standing tot leven gewekt door FOX

Last Man Standing tot leven gewekt door FOX

|
|

Laatste update:

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het officieel: de comedy Last Man Standing krijgt een zevende seizoen bij FOX. Na een jaartje van de beeldbuis afwezig te zijn geweest.

Precies een jaar geleden trok de Amerikaanse zender vrij onverwachts de stekker uit de Tim Allen-sitcom Last Man Standing, tot ongenoegen van veel fans en de acteur zelf. De kijkcijfers waren namelijk nog prima, maar de productiekosten liepen volgens ABC nogal op. Tim Allen deed er alles aan om de serie een doorstart te geven, dat mislukte. Maar dat nooit opgeven echt helpt blijkt maar weer eens, want FOX gaat nu alsnog door met de serie. 

"Last Man Standing is veel te vroeg gestopt en de massale roep van fans heeft ons geraakt", aldus FOX-baas Gary Newman. "Wij wilden de serie snel weer terug op de buis, dat moment is nu. Dankzij de miljoenen trouwe kijkers en de hoop van Tim Allen hebben we nog niet het laatste gezien van Last Man Standing", zegt hij in een verklaring. Ook Tim Allen zelf steekt zijn blijdschap niet onder stoelen of banken. 

Vooral rechtse Amerikaanse tv-kijkers reageerden vorig jaar behoorlijk boos op het einde van de serie. Veel conservatieven dreigden toen zelfs met een boycot van de zender ABC. Zo ver kwam het gelukkig niet en dankzij de liefdadigheid van FOX krijgen ze binnenkort toch hun zin. Afleveringen van Last Man Standing worden in Nederland uitgezonden via RTL 7 en Comedy Central.

Lees verder