Langverwachte Conjuring spin-off The Nun uitgesteld

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Langverwachte Conjuring spin-off The Nun uitgesteld

Langverwachte Conjuring spin-off The Nun uitgesteld

|
|

Laatste update:

Slecht nieuws voor de fans van lijkbleke demonen, bergen oogschaduw en hartverzakkingen. The Conjuring spin-off The Nun is twee maanden uitgesteld.

Verschoven

De film is verschoven van donderdag 12 juli naar donderdag 6 september. Warner Bros. heeft hier geen officiële reden voor gegeven, maar er gaan geruchten dat de studio wil experimenteren met horror-releases in de herfst. Vorig jaar deed It het zo goed, dat ze willen onderzoek of dit ook voor andere titels opgaat. 

The Conjuring

De monochrome demoon waar het verhaal om draait, dook voor het eerst op in The Conjuring 2. Paranormaal onderzoekskoppel Ed (Patrick Wilson) en Lorraine Warren (Vera Farmiga) reisden hierin (verrassend genoeg vrijwillig) af naar een Londens spookhuis. Het krot zat tot de rand toe gevuld met paranormale ellende, waaronder de lieftallige non.

Farmiga's zusje, Taissa Farmiga, heeft een rol in The Nun.

The Nun

The Nun is overigens niet de eerste Conjuring spin-off. Eerder verschenen al Annabelle en Annabelle: Creation. Ondanks dat de twee films matig werden ontvangen door de critici, is de totale Conjuring-franchise goed voor zo’n 424 miljoen dollar. 

Lees verder