Lange versie A Star Is Born komt ook naar Nederland!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lange versie A Star Is Born komt ook naar Nederland!

Lange versie A Star Is Born komt ook naar Nederland!

|
|

Laatste update:

Dat er een extra lange bioscoopversie van de film A Star is Born zou komen, dat wisten we al bij Superguide. Maar vooralsnog was er niks bekend over of de film dan ook in Nederland te zien zou zijn. Dus tsja, dan was het een beetje van dat dooie-mus-nieuws. Dus bij deze: er is een langere versie en ja, die kan je gaan zien.

Extra beeld en muziek

De versie, die in de VS werd uitgebracht na de Oscars, gaat niet heel lang draaien. A Star Is Born gaat welgeteld één dag te zien zijn: zondag 31 maart zal de film in Nederland draaien, aldus distributeur Warner Bros. De film bevat 12 minuten extra scènes en een paar extra nummers die niet in de eerdere film zaten. De verkoop start op korte termijn. Wanneer precies is nog niet bekend. 

Toch maar gaan?

De film is dus leuk voor de hardcore fans, maar eigenlijk nog leuker voor wie eerder twijfelde, niet ging kijken en nu in een keer de extended version kan meepakken. Dit vonden wij van A Star Is Born, dus laat je vooral over de streep trekken. 

Goddank...

A Star is Born is alweer de derde remake van een filmklassieker uit de jaren '30 van de vorige eeuw. Jackson Maine (Bradley Cooper) is een rockartiest met een hoop problemen, waaronder alcohol. Hij ontmoet Ally (Lady Gaga) en dat verandert alles. Ja, er wordt veel in gezongen maar nee, het is (goddank) geen musical. 

Uit de oude doos: hier is de trailer van de '54 versie met Judy Garland. Check de 'romantische' kus. Ja, zo zoenden mannen en vrouwen elkaar in films... Niet thuis proberen.

Lees verder