Peter Blanka Lang Leve De Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter Blanka Lang Leve De Liefde
Lange Leve de Liefde

Ring the wedding bells: Lang Leve de Liefde-koppel Peter en Blanka verloofd

|
|

Laatste update:

Lang Leve de Liefde levert vaak hilarische televisie op. Wat dacht je van de 'flikkerrelatie' of of déze dramadate? Maar zo nu en dan is het programma tóch een shot in de roos. Dit stel vond niet alleen de liefde, maar wil zelfs de rest van hun leven met elkaar delen. Hoor je die klokken luiden?!

Love is in the air

Peter en Blanka zijn nog zo niet lang bij elkaar maar hebben toch al trouwplannen gemaakt. Hun liefdesavontuur was pas afgelopen juni op televisie te zien. Maar Cupido did the job. De klik spatte meteen van het scherm en na de eerste dag in de Lang Leve de Liefde-villa verlengden ze de date.

Een interessant etentje

De twee kon het zelfs zó goed met elkaar vinden, dat Peter meteen zijn ex en haar nieuwe partner voorstelde aan Blanka tijdens een etentje in de villa. Een beetje hard van stapel? Ach, misschien voelde ze wel meteen dat het goed zat. De tortelduifjes zijn namelijk verloofd!

Benieuwd naar de uitzending? Bekijk ‘m hier terug.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder