Lang Leve de Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lang Leve de Liefde
Lange Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde-kijkers smullen van de aanrechtdans

|
|

Laatste update:

Lang Leve de Liefde deelnemers Anja en Arian spreken dezelfde taal. Ze zoeken beide een soulmate, zijn heel spiritueel en hebben ‘een fijne flow met elkaar’. Ook houden ze heel erg van dansen. Maar dit keer geen linedancing, een rumba of chachacha, zij zijn meer van het ecstatic dancing. Klinkt nu al als een match made in heaven, toch?

Samen zweven

Het is een aaneenschakeling van bizarre momenten. Meditaties, vingertoppen én de zogenaamde aanrechtdans. Nooit van gehoord? Wij eigenlijk ook niet. Onze woordenschat wordt door Lang Leve de Liefde in ieder geval flink uitgebreid.

De aanrechtdans

“Laten we maar een aanrechtdans doen”, zegt Anja tijdens het koken. Ze kijken elkaar zwoel in de ogen terwijl ze langs het aanrecht zwieren. En dat is net zo awkward als het klink.

Als je denkt dat je alles hebt gehad, wordt het nóg vreemder. Zo komt Arian tot de conclusie dat zij “communiceren met hun vingertoppen”. Volg je ‘m nog? Dit bijzondere contact tussen de twee wordt bezegeld met een innige knuffel. Als dat geen… mediteren wordt?!

De kijkers van Lang Leve de Liefde smullen ervan.

Twijfels

Toch heeft Anja haar twijfels. Ze vraagt zich af of Arian zich helemaal kan openstellen en er zijn nog wel wat meer pijnpuntjes. Luisteren bijvoorbeeld, daar is de praatgrage Arian iets minder goed in. Anja wil graag zelf haar ontbijt maken en toch staat er ineens een ontbijtje voor haar klaar.

Dag flow

Waar de flow voor Arian lekker vloeit, wil Anja het graag even hebben voor de ruis op de lijn. “Het is gewoon een flow” zegt Arian nogmaals. Maar Anja gooit die deur dicht in zijn gezicht: “Nou, niet helemaal”.  Zij is het gevoel helemaal kwijt en besluit daarom niet te verlengen. “Ik merk dat ik blokkeer.” Arians positieve flow wordt hiermee wel een beetje doorbroken, maar zo zen als-ie is, is dat ook helemaal oké.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder