'Lana sneller dan verwacht terug in Meerdijk voor een begrafenis'

Veronica Superguide logo
'Lana sneller dan verwacht terug in Meerdijk voor een begrafenis'

'Lana sneller dan verwacht terug in Meerdijk voor een begrafenis'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Afgelopen week vertrok Lana, de lastige puberdochter van Sjors, uit Goede Tijden, Slechte Tijden om een aantal dingen voor zichzelf op een rijtje te zetten. Lana, gespeeld door actrice Faye Bezemer, zou volgens verschillende media pas na de zomerstop terugkeren, maar lijkt nu tóch eerder weer op te duiken in Meerdijk om een opmerkelijke reden...

Nog een dode?

Lana zou terugkomen naar Meerdijk om haar naasten te steunen na het overlijden van één van de personages uit de soap en om bij de begrafenis aanwezig te zijn. Even voor de duidelijkheid; de begrafenis waar het in dit geval om draait, is níet die van de onlangs overleden Jan Maes, maar van een ander personage uit de soap. De grote vraag is nu: wiens laatste dagen zijn geteld in het soapdorp?

Zo-veel vragen

Dat Lana hoe dan ook terug zal keren, konden kijkers eigenlijk wel raden. Het is namelijk overduidelijk dat Lana een sleutelrol speelt in de verhaallijn rondom de eerder genoemde, vermoorde Jan Maes, die het loodje legde in de allereerste ‘wintercliff’ van GTST. Haar laatste scène riep daarnaast niets dan vragen op, die kijkers uiteraard maar wát graag beantwoord zien. 

We kunnen niet wachten…

Volgens nieuwe berichten is het zeker dat Lana niet ná, maar nog voor de zomerstop terugkeert in de serie en dat de mysterieuze moord op Maes nog voor het eind van het seizoen wordt opgelost. Wij kunnen niet wachten…
RTL Boulevard sprak eerder deze week met Faye over haar (tijdelijke) vertrek uit de serie. Bekijk het fragment in onderstaande video.

Lees verder