Lach mee om de promo voor Last Week Tonight with John Oliver

Veronica Superguide logo
Lach mee om de promo voor Last Week Tonight with John Oliver

Lach mee om de promo voor Last Week Tonight with John Oliver

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We mogen ons weer verheugen op "die Britse man die ons toeschreeuwt dat de wereld naar de knoppen gaat". De promo met gaststerren belooft veel goeds!

Last Week Tonight

In de zomer van 2013 mocht John Oliver, toen nog correspondent bij The Daily Show, twee maanden lang de presentatie overnemen van Jon Stewart. Dat werd zo'n groot succes, dat HBO Oliver zijn eigen satirische nieuwsprogramma aanbood. Last Week Tonight with John Oliver was geboren, en de tijd vliegt: op 12 februari begint op HBO alweer het vierde seizoen van de show waar (mag ik dat zeggen?) Arjen Lubach alleen maar van kan dromen.

Promo met Larry David

In de hilarische promo die HBO vandaag uitbracht, blijkt John Oliver vooral zelf te denken dat de hele wereld op zijn nieuwe seizoen zit te wachten. Hij blijft maar opdagen bij aankondigingen voor nieuwe seizoenen van grote shows, terwijl het toch echt om Game of Thrones, Silicon Valley en Curb Your Enthusiasm gaat. Gaststerren Kumail Nanjiani (Silicon Valley) en Larry David (Curb Your Enthusiasm) maken het geheel mooi af. Uitkijken dus, naar 12 februari en verder. Ken je deze geweldige show nog niet? Kijk dan de vorige afleveringen terug en je bent om!

Lees verder