OMG! Labyrinth krijgt sequel van Doctor Strange-regisseur

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
OMG! Labyrinth krijgt sequel van Doctor Strange-regisseur

OMG! Labyrinth krijgt sequel van Doctor Strange-regisseur

|
|

Laatste update:

Eindelijk is er weer eens wat nieuws over die Labyrinth sequel waar we al ruim drie jaar op wachten. We lezen namelijk dat er afscheid is genomen van Fede Alvarez. In plaats daarvan mag Scott Derrickson aan de slag met een vervolg op de eigthies-klassieker van Jen Henson.

Nieuwe Labyrinth-film is directe opvolger origineel

Doctor Strange-regisseur Scott Derrickson heeft zijn volgende project gevonden! Na afscheid genomen te hebben van Marvel gaat hij (via Deadline) aan de slag met een vervolg op Labyrinth. Ook leuk: de sequel wordt geschreven door de schrijver van Into the Dark en My Valentine: Maggie Levin. De nieuwe Labyrinth-film wordt een directe opvolger van het origineel uit 1986. Die film was van de hand van Jim Henson (Muppets, The Dark Crystal). Gelukkig is zijn bedrijf (The Jim Henson Company) ook ditmaal weer betrokken. Lisa Henson en Brian Henson treden namelijk op als producenten.

Labyrinth: een echte eighties-klassieker

Ben je nog niet bekend met het origineel? Het door Henson en George Lucas gemaakte Labyrinth neemt je mee op reis door de doolhof van de boze goblin king Jareth (David Bowie). In de hoofdrol van deze geweldige kinderfilm zien we een nog piepjonge Jennifer Connelly, die haar broertje probeert te redden.

We zijn enorm benieuwd waar de nieuwe Labyrinth over gaat. Hopelijk snel meer nieuws over deze film. Voor nu laten we je graag achter met nog een aantal van onze favoriete jaren ’80-films!

Lees verder