Laatste seizoen Hotter Than My Daughter excentrieker dan ooit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Laatste seizoen Hotter Than My Daughter excentrieker dan ooit

Laatste seizoen Hotter Than My Daughter excentrieker dan ooit

|
|

Laatste update:

Fans hebben er twee jaar op moeten wachten, maar Gordon neemt nog één keer de meest excentrieke moeders onder handen in een nieuw seizoen van Hotter Than My Daughter.

Allerlaatste seizoen

Het metamorfoseprogramma van RTL is vanaf 18 mei voor de laatste keer terug op de Nederlandse televisie. Hierna stopt het programma dan toch echt. "Dit is je laatste kans om dit programma te zien. Na dit seizoen is het écht afgelopen", kondigt presentator Gordon aan.

In tranen

Gordon noemt het laatste seizoen écht bijzonder. "Bijna iedere moeder heeft gehuild van blijdschap door de fantastische styling van mijn make-overteam", zegt de presentator.

Eerste vader

"Daarnaast hebben we een heerlijke diversiteit aan kandidaten. We hebben voor het eerst een zoon die zijn vader opgeeft. Maar ook de jongste dochter ooit die haar moeder niet meer kan aanzien en een stiefdochter die ten einde raad is." 

Nieuw team

Gordon verwelkomt een nieuw gezicht in zijn make-overteam. Tommy Driessen is de nieuwe stylist die de zware opdracht aangaat om de moeders gelukkig te maken met een nieuwe look. Marissa Pronk keert terug als master hairstylist. Vaste visagistes Barbara van Munster en Ciel Coenders zorgen voor de finishing touch.

Waarom je dit niet mag missen? Fris je geheugen even op met een fragmentje uit een vorig seizoen.

Hotter Than My Daughter

Vanaf 18 mei start het gloednieuwe en tevens laatste seizoen van Hotter Than My Daughter om 20:30 op RTL4.

Lees verder