Een applicatie van streamingsdienst Netflix op een telefoon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Een applicatie van streamingsdienst Netflix op een telefoon

Laatste kans: Netflix verwijdert déze films en series

|
|

Laatste update:

Netflix haalt elke week films en series van de streamingdienst af. Deze week moeten we afscheid nemen van het Zuid-Koreaanse drama Argon, het liefdesverhaal The Girl From The Song, de komische kerstfilm Christmas With The Kranks en meer.

Argon (seizoen 1) 

In deze Zuid-Koreaanse dramaserie is Kim Baek-Jin (Kim Joo-Hyuk) presentator en leidinggevende van het onderzoeksjournalistiek-team Argon. Zij doen er alles aan om in een tijd van fake news de waarheid aan het licht te krijgen. Freelancer Lee Yeon-Hwa (Chun Woo-Hee) wordt ingehuurd door Argon en bloeit onder de vleugels van Kim uit tot een waardig journaliste.

 

The Girl From The Song (2016)

In deze moderne vertolking van een eeuwenoude mythe zien we hoe Eric (Lewis Rainer) zijn grote liefde Jo (Joséphine Berry) achterna reist wanneer zij hem verlaat. Dit brengt de twee naar het festival Burning Man midden in de woestijn van Nevada. Daar leidt de vurige liefdesrelatie tot een spetterende ontknoping.

 

Christmas With The Kranks (2004) 

Wanneer de dochter van Luther (Tim Allen) en Nora Krank (Jamie Lee Curtis) het huis uitgaat, besluiten de twee Kerstmis over te slaan en lekker in de zon te liggen op een tropisch eiland. Dit ten ongenoegen van alle buurtbewoners die The Kranks vervolgens als een stel paria's behandelen. Dan belt hun dochter Blair (Julie Gonzalez) met de mededeling dat ze toch thuiskomt voor kerst en moeten Luther en Nora het huis binnen een dag versieren. 

 

Deze week verdwijnt…

Argon (seizoen 1) - 22 november

Strange Girl Bong-soon (seizoen 1) - 23 november

The Girl From The Song (2016) - 23 november

Christmas With The Kranks (2004) - 23 november

 

Deze maand verdwijnt ook…

The Notebook (2004) - 30 november

Christiane Amanpour: Sex and Love Around the World (2018) - 30 november

Oggy and the Cockroaches (seizoen 5) - 30 november

Paprika (seizoen 1) - 30 november

Space Jungle (seizoen 1 & 2) - 30 november

If I were an Animal (seizoen 1) - 30 november

Lees verder