Rop Verheijen, Marlijn Weerdenburg, Moltalk 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rop Verheijen, Marlijn Weerdenburg, Moltalk 2020

Laat het speculeren maar beginnen: Moltalk gaat van start!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans waren diep teleurgesteld toen ze hoorden dat Wie is de Mol? pas op 11 januari begon in plaats van de gebruikelijke eerste zaterdag van het jaar. Gelukkig blijven ze niet met lege handen achter: vanavond begint namelijk wel alvast Moltalk The Kick-Off.

Veel valt er, op deze feitjes na natuurlijk, nog niet te zeggen over het kandidatenveld van dit jaar. Maar in deze eerste aflevering bereiden Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen, de vervangers van Chris Zegers en Margriet van der Linden, zich samen met de gasten voor op het komende seizoen. Zo worden de kandidaten van Wie is de Mol? 2020 onder de loep genomen en hebben Marlijn en Rop spannende primeurs, waaronder de altijd veelbesproken leader. 

Test je kennis

En dan is nog niet alles. In de eerste aflevering van Moltalk: The Kickoff testen de presentatoren, net als vorig jaar, de kennis van hun gasten. Bekende gezichten uit eerdere seizoenen Alex Klaassen, Eva van der Gucht, Liesbeth Staats, Frits Huffnagel, Niels Littooij en RIck Paul Mulligen doen een gooi naar de Wie is de Mol?-bokaal. Thuis kun je ook meespelen. 

Zenuwslopende momenten

Het had overigens niet veel gescheeld of Rop Verheijen had dit programma helemaal niet gepresenteerd. Aan RTL Boulevard laat hij weten: "De nacht voordat we de kick-off opnamen vroeg ik mezelf echt af waar ik aan ben begonnen. Ik vond het zo spannend." Gelukkig hadden de makers wel alle vertrouwen in hem. "Nadat ik werd gevraagd heb ik wel getwijfeld of ik het moest doen. Toen heb ik een screentest gedaan en dat ging goed. Ze waren tevreden, dus nu heb ik er ook wel vertrouwen in. Ik probeer er niet aan te denken dat er zoveel mensen kijken en dat mensen kritisch zullen zijn op hoe we het doen."

Lees verder