La La Land nóg populairder na Oscarnominaties

Veronica Superguide logo
La La Land nóg populairder na Oscarnominaties

La La Land nóg populairder na Oscarnominaties

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De musical La La Land profiteert in de bioscopen van het recordaantal Oscarnominaties dat de film afgelopen dinsdag ontving. Er worden extra zalen ingezet voor de film met Ryan Gosling en Emma Stone in de hoofdrol.

La La Land kreeg veertien nominaties en maakt kans op beeldjes in vrijwel alle belangrijke categorieën, waaronder beste film, beste acteur en actrice, beste regie en beste muziek.

Extra zalen

Ruim een maand na de release van de film in de Nederlandse theaters is het aantal bezoekers de afgelopen week met 10 procent gestegen, laat distributeur Independent Films maandag weten. Vanaf donderdag gaan meer bioscopen de film vertonen; in totaal komen er zeventien zalen bij die La La Land ook gaan draaien.

Tot nu toe hebben meer dan 265.000 bezoekers de musical gezien. La La Land vertelt over de liefde tussen een actrice (Emma Stone) en een jazzpianist (Ryan Gosling).

Prijzenregen

De film kreeg vrijwel alleen maar positieve recensies en won eerder al zeven Golden Globes. Ook werd de musical door de Nederlandse filmpers uitgeroepen tot de beste bioscooptitel van 2016. Emma Stone won gister de SAG Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een film.

Volg de Oscars® live

Dit jaar kun je de uitreiking van de Oscars® 2017 live volgen bij Net5 en op Superguide. Zo kun je kiezen of je de grootste awardshow van het jaar op de buis volgt of lekker vanuit je bed op je smartphone. Je ziet de Oscars® 2017 (The 89th Academy Awards®) op 27 februari 2017 van 02.30 tot 06.00 uur op Net5 en op superguide.nl.

Lees verder