La Casa De Papel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
La Casa De Papel

La Casa de Papel in je eigen stad naspelen met AR-game

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We weten hoe dol jullie – ondanks een dikke dozijn plotgaten – zijn op La Casa de Papel! Zodoende wijzen we jullie graag op de La Casa de Papel AR Citygame. Hiermee speel je in elke Nederlandse stad de Netflix-serie na. Natuurlijk inclusief rode overall en Dali-masker!

AR-game geïnspireerd door La Casa de Papel

Seizoen 3 van La Casa de Papel is nog maar net te zien op Netflix. Dat weerhield de makers er echter niet van om seizoen 4 alvast aan te kondigen! Helaas hebben we nog geen releasedatum voor dit volgende seizoen… Om het wachten wat dragelijker te maken, wijzen we jullie in de tussentijd graag op een door La Casa de Papel geïnspireerde AR-game!

Help El Professor in de La Casa de Papel AR Citygame

In de La Casa de Papel AR Citygame ga je met je team op pad om El Professor te helpen de Spaanse Munt te overvallen. Jullie voeren challenges uit, beantwoorden vragen en lossen puzzels op, terwijl jullie de smerissen ontwijken. Het doel is om een aantal verstopte elementen te vinden, die je nodig hebt om de Munt binnen te vallen. Daarbij maak je voor het AR-element gebruik van een tablet. Ook krijg je een koffer met gadgets mee. De game doet volgens de bedenkers zodoende nog het meest denken aan een kruising tussen een escape room en een speurtocht.

PS het is helemaal niet nodig om Spaans te spreken om van deze La Casa de Papel AR-game te genieten. Vraag Luuk de Jong maar!

Lees verder