Netflix-serie La Casa de Papel cast

Veronica Superguide logo
Netflix-serie La Casa de Papel cast

Huh? El Professor van La Casa de Papel heeft boodschap voor Den Bosch

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Netflix heeft een speciale boodschap over La Casa de Papel achtergelaten op Facebook. De boodschap lijkt in het bijzonder gericht op inwoners van Den Bosch (via indebuurt Den Bosch)… Waarom El Professor zich specifiek op de Bosschenaren richt, is echter onduidelijk. Spannnnend!

El Professor wendt zich tot Bosschenaren in trailer

“Buenas dias ‘s-Hertogenbosch! Hier een bericht van El Professor: 3 april is het zover”, horen we El Professor zeggen in de trailer op Facebook. Claim alvast je plek op de bank. Haal je favoriete snacks in huis. Informeer direct degene met wie je tapas en te onpas naar ons kijkt, want het is tijd voor een marathon.” Dat hoeft de gemaskerde overvaller uit La Casa de Papel ons geen tweede keer te zeggen… Wij zijn namelijk al lang begonnen met de nieuwste afleveringen van de spannende misdaadserie! De mastermind sluit zijn boodschap af met de volgende woorden: “Maak je klaar voor Nairobi. Voor Lisbon. Voor ons. Boom boom…”

Komt de cast van La Casa de Papel naar Nederland?

De vraag is echter waarom El Professor zich rechtstreeks tot de Bosschenaren richt. Wat doet dat station van Den Bosch op de achtergrond? Op dit moment is het allemaal nog onduidelijk. Komen de La Casa de Papel-personages naar Den Bosch? De antwoorden blijven we jullie nog even schuldig… Maar gelukkig zijn er ook een heleboel dingen die we al wel weten over seizoen 4 van de Netflix-serie!

Het vierde seizoen van La Casa de Papel staat sinds vandaag op Netflix.

Lees verder